Συμβουλευτικές υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής


Ict Consulting


Συμβουλευτικές υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής

Εκτός από το ευρύ φάσμα των ζωτικής σημασίας εργαλείων επικοινωνίας των επιχειρήσεων , η First Telecom παρέχει Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε εταιρίες και οργανισμούς του ιδιωτικού και και δημοσίου τομέα.


Στον τομέα του δημόσιου τομέα , η First Telecom παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε δημόσιους οργανισμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις υπό μετάβαση οικονομίες της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης , τα Νέα Ανεξάρτητα Κράτη (ΝΑΚ) και την περιοχή της Μεσογείου στο πλαίσιο των έργων που χρηματοδοτούνται από διεθνείς οργανισμούς.


 Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν :

  • Εφαρμογή των κοινοτικών έργων στην Κεντρική, την Ανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή.
  • Διαχείριση & υλοποίηση των μεγάλων έργων Τεχνικής Βοήθειας.
  • Έργα θεσμικής ανάπτυξης και δημιουργίας υποδομής για Δημόσιους Οργανισμούς στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής.
  • Ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής με στρατηγικές & σχέδια υλοποίησης.
  • Τεχνική βοήθεια στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, προμηθειών εξοπλισμού για έργα της ΕΕ , όπως η ανάλυση των αναγκών, η προετοιμασία των τεχνικών προδιαγραφών & τευχών δημοπράτησης, η αξιολόγηση των προσφορών, η προσφορά στην παράδοση του εξοπλισμού , η εγκατάσταση και η λειτουργία της διαχείρισης.
  • Σχεδιασμό και ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων διαχείρισης & Software Εξειδικευμένες εφαρμογές σε σχεσιακά και ιεραρχικά μοντέλα (με βάση SQL, Lotus Notes) που χρησιμοποιούνται σήμερα σε μια ποικιλία λειτουργικών συστημάτων (Linux, Win32), αξιοποιώντας τόσο το “ιδιόκτητο πρωτόκολλο” & τους “ελαφρούς πελάτες” (PHP, Java , C++).
  • Τεχνική ανάλυση και σχόλια των υφιστάμενων υπηρεσιών διαχείρισης πληροφοριών.
  • Αναβάθμιση και βελτίωση των υπηρεσιών διαχείρισης πληροφοριών.
  • Σχέδια για υποδομές και εφαρμογές συστημάτων.
  • Υπηρεσίες αξιολόγησης έργων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής.


Συμβουλευτικές υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής για τον ιδιωτικό τομέα.


Η τεχνολογία των εταιρικών επικοινωνιών γίνεται συνεχώς όλο και πιο περίπλοκη. Η εταιρική επιτυχία εξαρτάται στην συνεννόηση και την ανάπτυξη στρατηγικών τηλεπικοινωνιών οι οποίες πρέπει να ευθυγραμμίζονται με τους στόχους σας. Με απλά λόγια οι στόχοι σας πρέπει να οδηγούν την τεχνολογία και όχι το αντίθετο. Ιδανικά δεν πρέπει να εστιάζετε σε οποιαδήποτετεχνολογία αλλά στην εφαρμογή αυτής και στον τρόπο τον οποίο βοηθάει την επίτευξη του στόχου σας.


Σήμερα όλο και περισσότερες εταιρίες ψάχνουν για τεχνολογικές λύσεις σαν στρατηγική επένδυση. Η τεχνολογία πλέον δεν είναι απλά μια συλλογή λογισμικού ή εξοπλισμού. Η τεχνολογία έχει νοημοσύνη και ήδη εξελίχθηκε σε αυτόνομο οικοσύστημα το οποίο βοηθάει τις εταιρίες να λειτουργούν πιο παραγωγικά. Η ομάδα της First Telecom έχει ήδη αξιοποιήσει, υλοποιήσει και χρησιμοποιεί το σύνολο τον τεχνολογιών προς όφελος της εταιρίας και των πελατών της.


Στόχος μας είναι να δουλεύουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας και να προσφέρουμε παραγωγικές και οργανωτικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες τους. Και όλα αυτά σε πολύ ανταγωνιστικό κόστος σε σχέση με τις παρεχόμενες λύσεις της αγοράς.