Αποδοτικές συναντήσεις @ Summer CEE CEE conference

Published Τρίτη 23 Ιούνιος 2015 07:28:00 UTC

Την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή, το ξενοδοχείο Falkesteiner στο Βελιγράδι ήταν το μέρος που οι μεγαλυτεροι Πάροχοι Τηλεφωνίας, Cloud υπηρεσιών και διανομέις τηλεπικοινωνικού εξοπλισμού από τα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη, συναντήθηκαν, αντάλλαξαν απόψεις και διερεύνησαν περιθώρια συνεργασιών.

H First Telecom, διηξήγαγε μια σειρά συναντήσεων με αντιπροσώπους Παρόχων από όλες τις χώρες, όπου ανταλάχθησαν απόψεις, προβέψεις, συνήθεις πρακτικές και εξερευνήθηκαν περιθώρια ευρύτερων συνεργασιών. Κοινή διαπίστωση όλων των συναντήσεων, υπήρξε η εκπεφρασμένη άποψη / επιθυμία των παρόχων να επενδύσουν στην βελτίωση / επέκταση της κεντρικής υποδομής τους στον τομέα των υποδομών διασύνδεσης, SoftSwith, SS7 και Session Border Controllers. Ως εκ τούτου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσέλκυσαν τα προιόντα για παρόχους που διανέμει η First Telecom, στην ευρύτερη αγορά της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το εξειδικευμένο αυτό συνέδριο, συνδύασε τις επαγγελματικές συναντήσεις με τις ελαφρώς πιο χαλαρές στιγμές, αφού πολλές συναντήσεις διεξήχθεισαν στην ύπαιθρο και όπως συνήθως συμβαίνει σε όλα τα CEE Conferences, στο τέλος της πρώτης ημέρας, οι συμμετέχοντες διασκέδασαν στο πάρτυ με καλή μουσική, φαγητό και πότα.

First Telecom Cee Cee Belgrade Jun 2015 1  First Telecom Cee Cee Belgrade Jun 2015 2

Back to all news