H First Telecom στην 5η ημερίδα συνεργατών της Nethesis, Ιταλία

Published Τετάρτη 03 Ιούνιος 2015 09:56:00 UTC

Την Παρασκευή 29η Μαΐου, η First Telecom συμμετείχε στην πέμπτη συνάντηση των συνεργατών της Nethesis στο Cesenatico Ιταλίας.

Σε αυτήν την ημερίδα παρουσιάζονται οι ειδήσεις που σχετίζονται με τα προιόντα της Nethesis καθώς και το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων, μαζί με την στρατηγική κατεύθυνση σε R&D και εμπορική πολιτική.

Στη συνάντηση παραβρέθησαν περισσότεροι από 300 τοπικοί εταίροι Systems Integrators και μεταπωλητές από τον κόσμο του ICT, καθώς και παγκοσμίου διαμετρήματος κατασκευαστές, όπως οι Sangoma, SNOM, IBM, Plantronics, Gigaset, κλπ.

Η First Telecom, ως ειδικός διεθνής καλεσμένος από την Nethesis, παρουσίασε την νέα υπηρεσία Corporate VoIP, με διακριτικό τίτλο speakSIP.

To speakSIP αποτελεί την επόμενη γενιά τηλεφωνικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις, από την First Telecom, που επιτρέπει στα μέλη του να συνδεθούν με τους εταίρους και τους φίλους τους και συνεπώς να τους καλούν δωρεάν. Η υπηρεσία αυτή προκάλεσε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, δεδομένου ότι είναι μια νέα και ευρέως εφαρμόσιμη λύση.

Η First Telecom και η Nethesis χρησιμοποίησαν αυτό την ημερίδα για να δηλώσουν, από κοινού, τις σημαντικές ευκαιρίες συνεργασίας που προκύπτουν από την μακροπρόθεσμη δέσμευση και εμπειρία τους στην ανάπτυξη υπηρεσιών/προόντων στο οικοσύστημα του Open Source λογισμικού. Ταυτόχρονα διασάφησαν αποτελεσματικά συμπληρωματικούς τομείς κοινής επιχειρηματικής δραστηριότητας, τα αποτελέσματα των οποίων σύντομα θα μπορούν να ανακοινωθούν.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι, απολαύσαμε την γραφική παραθαλάσσια πόλη του Cesenatico.

Σχετικά με Nethesis
Nethesis είναι μια ιταλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στο Πέζαρο. Είναι εξειδικευμένη στον τομέα της ασφάλειας των δικτύων, υπηρεσίες διαδικτύου, τηλε-βοήθεια, ενοποιημένες επικοινωνίες, VoIP, τα συστήματα virtualization και αδιάλειπτης λειτουργίας.

Cesenatico Kolaz

First Telecom Cesenatico Collage

Back to all news